Isoleer nu via ons met extra premie

Wij verdubbelen de isolatiepremies*

* Niet van toepassing op buitenmuurisolatie, hierbij krijg je een bonus. 
** Actie geldig tot en met 31 december, extra premie wordt verekend naar een korting. 

Unieke groepsaankoop in België

250 euro korting op een waterverzachter en vele extra voordelen!

Nog
plaatsen beschikbaar!

Schrijf je vrijblijvend in voor deze unieke groepaankoop na-isolatie

Vlaamse huizen en gebouwen zitten bij de slechtst geïsoleerde van Europa. Met alle gevolgen van dien: in ons landje zijn onnodig hoge energiefacturen, verlies van warmte, ja, zelfs gezondheidsproblemen schering en inslag. Bijna een geluk dat sinds begin 2020 elke woning in Vlaanderen voldoende geïsoleerd moet zijn. Als je een huis bezit, ben je intussen verplicht het dak ervan te isoleren. Dat geldt trouwens ook voor huurwoningen. De overheid reikt wel premies uit als extra stimulans om te isoleren, maar de bedragen worden elk jaar kleiner. Daarom is nu het beste moment om jouw huis van goede isolatie te voorzien. Groepaankoop wil je hierbij graag een duwtje in de rug geven en daarom geven we een bonus bovenop de premies.

Interesse? Schrijf je dan hieronder vrijblijvend in. Binnenkort word je gecontacteerd voor een afspraak bij jou thuis. En dan beslis je nog zelf of het iets voor jou is.

dakisolatie

Dakisolatie ( plat, hellend & zolder )

Ontvang 8 euro/m² premie i.p.v. de standaard 4 euro premie van de overheid dankzij Groepaankoop. 

Spouwmuurisolatie

Ontvang 10 euro/m² premie i.p.v. de standaard 5 euro premie van de overheid dankzij Groepaankoop. 

buitenmuurisolatie

Buitenmuurisolatie

Ontvang 37,5 euro/m² premie i.p.v. standaard 30 euro premie van de overheid dankzij Groepaankoop. 

Waarom dit jaar nog deelnemen aan de groepaankoop?

Premie-overzicht ?

1. Dakisolatie ( plat, hellend & zoldervloer )

  • De netbeheerder geeft een premie voor dakisolatie. Wanneer je dakisolatie laat plaatsen door een aannemer, bedraagt die premie 4 euro/m² (R-waarde minstens 4,5 m²K/W). Heb je de isolatie zelf geplaatst, bedraagt de premie 2 euro/m² (R-waarde minstens 4,5 m²K/W).  Dankzij groepaankoop wordt deze 4 euro/m² maar liefst 8 euro/m².
  • Combineer je het vernieuwen van je dak met dakisolatie, dan kan je gebruik maken van de overkoepelende renovatiepremie (categorie 2: dakwerken).
  • Verlaagd btw-tarief voor woningen ouder dan 10 jaar: 6% in plaats van 21%.

2. Spouwmuurisolatie

  • De netbeheerder geeft een premie voor spouwmuurisolatie van 5 euro/m² (minimum 50 mm spouw). Er staat geen maximumbedrag op. Dankzij groepaankoop wordt deze 5 euro/m² maar liefst 10 euro/m².
  • Je komt in aanmerking voor de overkoepelende renovatiepremie wanneer je ook structurele werken aan je gevel uitvoert. Bijvoorbeeld nieuwe muren plaatsen, gevelbekleding aanbrengen, enzovoort.
  • Er is een renteloze lening (onder bepaalde voorwaarden) of een lening aan amper 2% beschikbaar voor het uitvoeren van de werken.
  • Verlaagd btw-tarief voor woningen ouder dan 10 jaar: 6% in plaats van 21%.

3. Buitenmuurisolatie

  • Sinds dit jaar geeft de netbeheerder een premie voor buitenmuurisolatie van 30 euro per m² (i.p.v. 15 euro per m² in 2020). Dankzij groepaankoop wordt deze 30 euro/m² maar liefst 37,5 euro/m².
  • Je komt in aanmerking voor de overkoepelende renovatiepremie wanneer je ook structurele werken aan je gevel uitvoert. Bijvoorbeeld nieuwe muren plaatsen, gevelbekleding aanbrengen, enzovoort.
  • Verlaagd btw-tarief voor woningen ouder dan 10 jaar: 6% in plaats van 21%.

Wat voorgaande klanten over de groepaankoop zeiden:

"Na lang zoeken, wikken en wegen om mijn spouwmuur te isoleren, heeft dit aanbod van groepsaankoop mij over de streep geholpen. De leverancier kwam alles netjes uitleggen en was nadien overtuigd van het aanbod, nog geen spijt van gehad."
"Zeer tevreden in welke mate groepsaankoop me in contact heeft gebracht met de leverancier."
Marijn De Schepper
Heeft groepaankoop beoordeeld op 04/10/2021 om 18:05
"Onze energiefacturen waren te hoog en een vriend raadde aan om onze isolatie te laten nakijken. Onze spouw was blijkbaar niet geïsoleerd en via Groepaankoop hebben we dit dan snel opgelost. De installatie ging snel en was enorm goedkoop vergeleken met alle andere bedrijven die we hebben gecontacteerd, dankzij de dubbele premies!."
Familie Noteboom
Heeft groepaankoop beoordeeld op 18/08/2021 om 21:01

Overtuigd na het lezen van deze reviews? Schrijf je dan ook vrijblijvend in.

Schrijf je nu vrijblijvend in en wordt gecontacteerd voor een afspraak. Nadien beslis je zelf of je van de groepskorting wil genieten.

Ja, ik schrijf me ook in!

Inschrijven kan tot 31 december