Groepskorting van 12,50%

Inschrijven tot 31 mei

Hoewel België niet bekendstaat om zijn tropisch klimaat, is een airco geen overbodige luxe. Zeker een exemplaar dat werkt met een lucht-luchtwarmtepomp is de moeite. Het toestel maakt niet alleen hittegolven dragelijk, maar zorgt ook voor verwarming op koude winterdagen. Hoe dat werkt? Via een lucht-luchtwarmtepomp, een pompsysteem dat energie uit de buitenlucht haalt. Die energie wordt in een warmtewisselaar omgezet in hitte. Daarna verspreiden ventilatoren warme lucht in je woning. Resultaat: een aangenaam warm huis én een energiefactuur waar je blij van wordt. 

Met Groepaankoop heb je de kans deel te nemen aan een groepsaankoop van 2 hoogkwalitatieve airco’s: de Samsung Maldives en Samsung Wind-Free. De leverancier brengt je thuis een bezoek en berekent de offerte gebaseerd op jouw woning en voorkeur. Natuurlijk zit een groepskorting op jouw toestel: je betaalt maar liefst 12,50% minder

Bovendien geniet je van de volgende voordelen:

 • Zowel koelen als verwarmen
 • Bediening via de wifi
 • Regelen van de luchtvochtigheid
 • Geluidsloze werking
 • Inclusief filters voor frisse, gezonde lucht
 • Energiezuinig verwarmen
 • Ingebouwde werking speciaal voor slaapkamers
 • Onze leverancier is gemiddeld 12,5% goedkoper vergeleken met een gemiddelde installatie

Interesse? Schrijf je dan hieronder vrijblijvend in. Binnenkort word je gecontacteerd voor een afspraak bij jou thuis. En dan beslis je nog zelf of het iets voor jou is.


Schrijf vrijblijvend in op
de groepaankoop

Spreek af met
de leverancier

Ontvang een offerte
mét unieke groepskorting

Beslis of je ingaat
op het voorstel of niet

Ja, ik ben geïnteresseerd!

De voordelen op een rijtje

Altijd de perfecte temperatuur

Het slimme lucht-luchtpompsysteem zorgt ervoor dat je het altijd net warm genoeg
hebt, welke weer of seizoen het buiten ook is.

Lage energiekosten

Omdat de pomp hitte haalt uit de buitenlucht, bespaar je zwaar op stookkosten. De kamers worden ook gericht verwarmd, wat de energieprijs nog wat doet dalen.  

Gefilterde en schone lucht

Zeker voor mensen met allergieën zijn de Samsung Maldives en de Samsung Wind-Freeheel aantrekkelijk. Het systeem regelt de luchtvochtigheid in huis, zodat de lucht nooit nog te droog of te klam aanvoelt. En vooral: het filtert alle stof, huisstofmijt, pollen en bacteriën weg. 

Premie-overzicht

Een airco met lucht-luchtwarmtepomp is een milieuvriendelijk alternatief voor de klassieke verwarmingsinstallatie. Indien je een airco lucht-lucht warmtepomp aanschaft die tevens als vervanging van accumulatie dient, heb je recht op een premie. Deze premie zal maximum 300 euro zijn en maximum 40% van het factuurbedrag bedragen. 

Veelgestelde vragen

+

Veel mensen denken bij airco aan een systeem dat het huis fris houdt tijdens de zomer. Nochtans doet het veel meer dan dat. Airconditioning zorgt er tegenwoordig voor dat je woning altijd een aangenaam temperatuur heeft, of het nu winter of zomer is. Daarbij regelt het ook de luchtvochtigheid, filtert de lucht en zorgt voor een goede luchtcirculatie.

+

Vroeger waren er heel wat toestellen op de markt die nogal wat geluidsoverlast veroorzaakten. Gelukkig is dat nu verleden tijd: de meeste toestellen maken niks van lawaai. Zo heb je nergens last van.

+

Voor bepaalde systemen is dat wel nodig. Bij pakweg een single split of een multisplit airco moet er een toe- en afvoer naar de binnen- en buitenunit geïnstalleerd worden.

Wie weinig gedoe met stof en vuil wil, kan een airco installeren in of tegen het (vals) plafond. Dan blijven de werken heel beperkt.

Wil je echt niets van rotzooi? Dan ga je voor een mobiel exemplaar.

+

Een unit is gewoon een blazer. Binnenunits zijn blaastoestellen in huis, buitenunits zijn de apparten op bijvoorbeeld je terras.

+
 • Een monobloksysteem is als de binnen- en buitenunits in een enkel toestel zitten. Dat is bijvoorbeeld het geval bij mobiele airco’s.
 • Een splitsysteem is als de binnen- en buitenunits volledig gescheiden zijn.
+
 • Een single split airco bestaat uit één binnen- en één buiteneenheid. Een handig systeem als je de temperatuur van een beperkt aantal ruimtes wil regelen.
 • Een multi split airco bestaat uit verschillende binnenunits die gekoppeld zijn aan één buitenunit. De temperatuur kan dan per kamer geregeld worden. Heb je eigenlijk niet echt een buitenunit nodig? Geen probleem, er zijn verschillende modellen zonder beschikbaar.

Ook geïnteresseerd in onze andere groepaankopen?