Veelgestelde vragen

Heb je nog een andere vraag in verband met groepaankopen die je niet op deze pagina terugvindt? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
Een klas met meerdere mensen waar een man een vraag heeft.
+

Bij een groepaankoop koop je (op hetzelfde moment als heel wat andere mensen) een product of dienst aan bij een op voorhand uitgekozen leverancier. Dit biedt je heel wat voordelen, die je als individu niet zou hebben. Toch wordt elke offerte op maat gemaakt en kan je dus je eigen pakket samenstellen, zoals jij dat wil.

Meer weten over hoe een groepaankoop werkt? Neem een kijkje op deze pagina.

+

Het grootste voordeel van een groepaankoop is het financiële plaatje. De prijzen die je via een groepaankoop aangeboden krijgt, liggen een pak lager dan wanneer je dezelfde kost zou maken als individu.

Meer weten over de voordelen van een groepaankoop? Neem een kijkje op deze pagina.

+

Nadat je bent ingeschreven, komt een vertegenwoordiger bij je langs om een offerte op maat op te stellen. Wanneer je die offerte ontvangt, zal je duidelijk de korting die gekoppeld is aan de groepaankoop zien staan op de offerte.

+

Iedereen is vrij om in te schrijven voor een groepaankoop.
Afhankelijk van het type actie kan het echter wel zijn dat je niet in aanmerking komt, bijvoorbeeld omdat je huurder bent.

+

Bij elke groepaankoop vind je een inschrijfformulier. Het volstaat om hier je gegevens in achter te laten. Vervolgens word je door ons gecontacteerd en worden je gegevens doorgestuurd naar het bedrijf dat de beste voorwaarden biedt in jouw regio.

+

Absoluut.
We bieden meerdere interessante groepaankopen tegelijk aan, dus kan je ook van meerdere acties tegelijk gebruik maken.

+

Neen.
Nadat je hebt ingeschreven, ontvang je vrijblijvend meer informatie en een gratis prijsvoorstel, waarin de korting wordt verrekend. Ben je niet geheel overtuigd, of wil je de aankoop toch nog even uitstellen, dan kan je zonder verplichting en zonder kosten het voorstel afslaan.

+

Inschrijven voor een groepaankoop is geheel gratis, er zal je nooit gevraagd worden om te betalen voor een offerte of voor informatie.
Kies je ervoor om het prijsvoorstel te aanvaarden, dan krijg je uiteraard wel de te betalen factuur toegestuurd, met daarop de korting van de groepaankoop duidelijk vermeld en verrekend.

+

Omdat we reeds op voorhand jouw korting met onze partners onderhandelen, kan alles erg snel gaan. De wachttijd tussen inschrijving, eerste afspraak, offerte en eventuele realisatie van je project wordt zo herleid tot enkele weken, in plaats van maandenlang wachten op een eerste offerte. Van zodra je je gegevens hebt achtergelaten in het formulier van de groepaankoop die jou interesseert, worden deze doorgestuurd en wordt op korte termijn een afspraak ingepland.

+

Afhankelijk van de groepaankoop zelf en de regio waarin je je bevindt, kan dit verschillen. Zo kan het gebeuren dat we voor de provincie Oost-Vlaanderen met een andere leverancier werken dan voor de provincie Limburg. We proberen steeds te werken met mensen uit jouw buurt.
Hou er echter rekening mee dat het voordeel van de groepaankoop wél overal hetzelfde is.

+

Bij groepaankoop.be werken we niet met vaste pakketten. Onze leveranciers maken telkens een offerte op maat, net als wanneer je een offerte als individu zou aanvragen. Het enige verschil? De mooie korting die je krijgt door in groep in te schrijven.

+

Alle leveranciers die meewerken aan de groepaankopen, zijn gebonden aan de actievoorwaarden op deze website. Als jouw gekozen product op de offerte overeenkomt met de omschrijving op groepaankoop.be, dan heb je recht op de voorgestelde actie of korting.

+

Meer weten over wie we zijn? Neem een kijkje op deze pagina.

+

Je gegevens worden enkel doorgestuurd naar de juiste leverancier binnen de groepaankoop, zodat zij contact met je kunnen opnemen. Bovendien houden we je graag op de hoogte van toekomstige acties en groepaankopen. Heb je dit liever niet, dan kan je je op elk moment uitschrijven voor onze communicatie.

Nog een vraag?
Stel ze ons.

Ook geïnteresseerd in onze groepaankopen?