Groepaankoop voor gevelreiniging

Inschrijven tot 28 februari

Het hele jaar door krijgt je gevel het hard te verduren. Deze doorstaat wind en regen, hoge en lage temperaturen en begroeiing. Hierdoor hechten zich vaak bacteriën, algen en mossen op je gevels, wat ertoe leidt dat je buitenmuur beschadigd. Verleng de levensduur van je buitenmuren, en dus je woning, door deze eens te laten reinigen. Simpel, maar effectief!  

Het schoonmaken van de buitenmuur wordt door velen over het hoofd gezien. Ook door jou? Groepaankoop wil je graag helpen en organiseert daarom een groepsaankoop. Door de voordelen en extra korting die je krijgt, bespaar je een pak geld. Er wordt uitsluitend gewerkt met (biologisch afbreekbare) milieuvriendelijke producten. Bovendien komt iedereen in aanmerking voor onze premie: zowel huurders als eigenaars, ongeacht het inkomen. De leverancier zorgt voor het papierwerk, je hoeft zelf helemaal niks te doen!

Dankzij Groepaankoop heb je nu recht op volgende premies:

  1. Voor muren kleiner dan 100m²: 200 euro
  2. Een muur met een oppervlakte van 150 m²: 300 euro
  3. Een muur met een oppervlakte van 200m²: 400 euro
  4. Een muur met een oppervlakte van 300m² : 600 euro
  5. Voor muren groter dan 300 m²:  600 euro + 2 extra per vierkante meter daarboven

Daarboven geniet je ook van volgende voordelen:

 • Verlaagd btw-tarief van 6% in plaats van 21% voor woningen ouder dan 10 jaar

Interesse? Schrijf je dan hieronder vrijblijvend in. Binnenkort word je gecontacteerd voor een afspraak bij jou thuis. En dan beslis je nog zelf of het iets voor jou is.


Schrijf vrijblijvend in op
de groepaankoop

Spreek af met
de leverancier

Ontvang een offerte
mét unieke groepskorting

Beslis of je ingaat
op het voorstel of niet

Ja, ik wil een afspraak!

Mos en algen gaan zich sneller hechten aan een muur die niet veel zonlicht te zien krijgt of op een vochtige ondergrond staat. Hierdoor is de noordelijke kant van je woning het meest gevoelig aan gevelaanslag. Een regelmatige gevelreiniging zorgt ervoor dat je gevel proper en beschermd blijft. Onze partner gebruikt enkel biologisch afbreekbare producten om een milieuvriendelijke reiniging te voorzien.

Heb je last van vocht? Dan kan er een hydrofugecrème worden aangebracht na de reinigingsbeurt. Deze is op basis van siloxanen en silanen. Je gevel blijft zo nog zeker tien jaar lang waterwerend en dampdoorlatend.

De voordelen op een rijtje

Bestand tegen weersinvloeden

Door je gevel te laten reinigen, bescherm je deze tegen alle weersinvloeden. Regen, sneeuw en wind maken geen kans meer.

Uitstraling

Een propere buitenmuur geeft meteen een goede indruk, in vergelijking met een muur vol mos en algen. Je woning krijgt meteen een nieuwe uitstraling.

Minder last van vocht

Als je gevel erg is aangetast, verliest het zijn vochtwerende functie en komt er vocht op de binnenmuren. Door het reinigen van je buitenmuur, voorkom je toekomstige vochtproblemen. 

Levensduur gevel neemt toe

Een goede reiniging zorgt voor een langere levensduur van je muur, en dus ook van je woning.

Premie-overzicht

Vanuit de overheid zijn geen premies voorzien voor het reinigen van je muur. Groepaankoop voorziet in overleg met hun leverancier(s) een premie of korting zodat je toch kan besparen op je gevelreiniging.

Veelgestelde vragen

+

De gevel wordt eerst door middel van stoom tussen de 120°C en 160°C schoongemaakt. Zo komt vuil alvast los van de muur onder lage druk. Soms zal er ook een bijkomende hydrofugecrème worden aangebracht (meestal als je last hebt van vochtproblemen).

 

 

+

Een vuile kan leiden tot aantasting van de constructie van je muur. Verder verliest je muur zijn vochtwerende functie, waardoor je ook in je huis last kan krijgen van vochtproblemen. Verder zal de isolerende werking van je muur dalen, kan er vorstschade ontstaan en kan de opname van schadelijke stoffen toenemen.

+

Je laat je gevel best regelmatig reinigen. Hoe vaak dit precies is, hangt af van verschillende factoren, zoals de leeftijd en oriëntatie van je gevel. Een reiniging om de twee jaar kan zeker geen kwaad. Heb je ook een hydrofugecrème laten aanbrengen? Dan ben je goed voor de komende tien jaar!

+

Zelf je muur reinigen met een hogedrukreiniger is niet aan te raden. Een te harde straal van dichtbij kan leiden tot kleurverschillen in je gevel en kan ervoor zorgen dat de gevelmaterialen (meer) poreus worden. Het gebruik van de hogedrukreiniger is slechts een tijdelijk hulpmiddel en verergert bovendien het ontwikkelen van begroeiing.

Ook geïnteresseerd in onze andere groepaankopen?