Hoe werkt een groepaankoop?

Man met offerte aan huis bij een vrouw.
ticket

Door aan te kopen in groep, geniet je van heel wat voordelen en kortingen, die je anders nooit zou krijgen. Eigenlijk is de werking heel eenvoudig: hoe groter het aankoopvolume, hoe lager de prijs. Koop je in de supermarkt 30 liter frisdrank in blikjes van 33cl, of ga je voor 20 flessen van anderhalve liter, dan zal je een groot verschil zien op je kassaticket. Waarom dan niet hetzelfde toepassen op de aankoop van zonnepanelen of het plaatsen van isolatie?

Zeker van de korting

Bij groepaankoop.be gaan we een stap verder dan de klassieke vorm. Door ons grote netwerk kunnen we reeds op voorhand goede prijzen onderhandelen bij de leveranciers, nog voor we de actie publiceren. Op die manier ben je zéker van de voorgestelde korting. Wat op de website wordt aangeboden, zal je ook effectief terugzien op je offerte. Bovendien hoef je op die manier niet te wachten tot de einddatum van de actie om te weten of er een partner wordt gevonden. We helpen je vanaf de eerste klik geld te besparen.

Zeker van de kwaliteit

Heel wat organisatoren van groepaankopen gaan in zee met de goedkoopste leveranciers die hun diensten voor de laagste prijs aanbieden. Dit is echter bijna altijd ten nadele van de kwaliteit. Ze werken met niet-duurzame materialen of schieten te kort in dienstverlening. Zo is de goedkoopste oplossing niet altijd de voordeligste.

Wij gaan steeds onafhankelijk op zoek naar geschikte leveranciers met een goede reputatie. We kijken naar de kostprijs, maar minstens evenveel naar de kwaliteit en betrouwbaarheid van het bedrijf. Na een grondige inspectie onderhandelen we met onze gekozen partners over eerlijke prijzen voor producten en diensten van een hoog niveau.

Op die manier streven we niet enkel naar de best mogelijke kwaliteit, maar halen we voor jou het grootste voordeel uit elke groepaankoop.

Onze gebruikers maken we blij
in slechts 4 stappen

Stap 1: schrijf vrijblijvend in op een groepaankoop

Op internet zijn er heel wat groepaankopen te vinden, voor heel wat producten. Vaak worden ze georganiseerd door een provincie of door een bedrijf dat zoveel mogelijk e-mailadressen wil verzamelen om te proberen een korting te bekomen bij een leverancier. Je kan je dus afvragen of dit soort organisaties wel te vertrouwen zijn. Want uiteindelijk schrijf je in, zonder te weten wat het resultaat zal worden.

Omdat wij omgekeerd werken, weet je bij groepaankoop.be reeds vanaf de eerste seconde waar je je aan mag verwachten en dat maakt ons uniek. Bovendien zijn inschrijvingen steeds gratis en vrijblijvend. Beslis je toch om niet verder te gaan? Even goede vrienden.

Stap 2: spreek af met de leverancier

Wanneer je je inschrijft, worden je gegevens doorgestuurd naar de leverancier die verantwoordelijk is voor de groepaankoop. Hij zal met jou contact opnemen om een afspraak in te plannen om samen je bouw- of verbouwproject te overlopen en te kijken hoe ze jou het beste kunnen helpen.

We streven ernaar om zoveel als mogelijk te werken met leveranciers uit jouw buurt die bovendien voldoende personeel ter beschikking hebben om jou verder te helpen. Zo word je geen nummertje, maar behoud je het persoonlijke contact met de persoon die bij je langskomt.

Stap 3: ontvang een offerte op maat mét groepskorting

Kort na het bezoek, ontvang je een offerte in je mailbox. Deze offerte somt duidelijk je gekozen producten en opties op én vermeldt de unieke korting die je verkrijgt via de groepaankoop. Door in te schrijven hoef je dus heel wat minder te betalen voor hetzelfde product dan wanneer je de offerte als individu aanvraagt . En daar gaat het om, want samen sparen we jouw geld.

Stap 4: beslis of je ingaat op het voorstel of niet

Nu je de offerte hebt ontvangen, is het aan jou om te beslissen of je ervoor gaat of niet. Pas als je helemaal tevreden bent van het voorstel, hoef je te tekenen. Kies je er toch voor om het aanbod af te slaan, dan hoef je daar niets voor te betalen.
Teken je de offerte, dan wordt je bestelling definitief en worden de werken in overleg met jou ingepland.


Schrijf vrijblijvend in op de groepaankoop

Spreek af metde leverancier

Ontvang een offerte mét unieke groepskorting

Beslis of je ingaat op het voorstel of niet

Meer weten over de vooroordelen van een groepaankoop? Neem een kijkje op deze pagina.

 

Wil je nog meer weten over groepaankopen? Bekijk dan even onze veelgestelde vragen.
Of stuur ons een bericht via onze contactpagina.

Geïnteresseerd in onze groepaankopen?