50% meer premie en extra voordelen

Inschrijven tot 31 mei

We kijken er zo doorheen, maar ramen en deuren zijn er in alle materialen en maten. Hedendaagse technieken werden op punt gesteld om jouw isolatieschil zo goed mogelijk te verbeteren. Een investering die de moeite waard is. Je zal al snel tot 200 euro per jaar besparen op je energiefactuur. Dat klinkt helemaal niet slecht, want jij smijt toch ook niet graag je geld door ramen en deuren?

Met onze leverancier konden we voor jou een interessante deal maken; dankzij Groepaankoop krijg je 50% meer premie. Van de netbeheerder krijg je 16 euro per vierkante meter premie. Dat wordt dus 24 euro per vierkante meter. Daarnaast geniet je ook van:

 • 10 jaar bouwgarantie
 • 2 jaar garantie op beslag
 • Verlaagd btw-tarief van 6% in plaats van 21% voor woningen ouder dan 10 jaar

Interesse? Schrijf je dan hieronder vrijblijvend in. Binnenkort word je gecontacteerd voor een afspraak bij jou thuis. En dan beslis je nog zelf of het iets voor jou is.

Wil je graag wat meer info? Lees zeker verder onder het formulier. 


Schrijf vrijblijvend in op
de groepaankoop

Spreek af met
de leverancier

Ontvang een offerte
mét unieke groepskorting

Beslis of je ingaat
op het voorstel of niet

Ja, ik wil een afspraak!

Opgelet! Ben je huurder? Dan moet je expliciete toestemming hebben van de eigenaar om verbouwwerken uit te laten voeren. Zorg dat dit in orde is vòòr je je aanvraag doet.

Ramen

Je oude ramen hebben hun beste tijd gehad en isoleren niet goed genoeg, of je bent nog maar net verhuisd? Dankzij de nieuwste  productietechnieken zoals hoogrendementsbeglazing is dit het ideale moment om je ramen te  vervangen. Enerzijds kies je voor nieuw schrijnwerk. Ga je voor PVC of aluminium (zie materialen)? Anderzijds kies je een type beglazing. Enkel glas is intussen achterhaald. Ook standaard dubbelglas is niet langer de norm. Vandaag ga je beter over tot hoogrendementslgas of drievoudig glas. HR-glas heeft een gemiddelde U-waarde van 1.1 W/m2K, ofwel twee tot drie keer beter dan dubbelglas. Driedubbelglas heeft een gemiddelde U-waarde van 0.5 W/m2K. Deze beglazing is daardoor het best geschikt voor passiefwoningen of lage-energiewoningen. De ramen van zijn van Belgische makelij.

Deuren

Bij het binnentreden van jouw woning is de voordeur het paradepaardje van je entree. Tijdens het kiezen van deze buitendeur denk je best aan dat de stijl hiervan in balans is met die van het huis. Zowel PVC als aluminium bieden voordelen, lees hierover meer onder materialen. Verder houd je best ook rekening met isolatie en beveiliging. Gelukkig wordt er vandaag de dag meer en meer ingespeeld op isolatie bij deuren, waardoor deze niet langer voor koudebruggen zorgen in de isolatieschil. Ook qua beveiliging zijn er intussen veel mogelijkheden. Zo zijn PVC deuren verkrijgbaar met een extra metalen versterking en wordt een veiligheids meerpuntsluiting voorzien op nieuwe deuren. Een bijzetslot zorgt voor nog meer veiligheid.

Materialen ramen & deuren

PVC

Met uitstek het meest gekozen isolatiemateriaal en niet voor niets! De meest budgetvriendelijke prijs is ook meestal dé reden waarom. Maar PVC heeft echter veel meer te bieden. Het heeft een uitstekende thermische isolatiewaarde, de U-waarde ligt tussen 1.2 en 0.78 W/m²K. Daarnaast is PVC makkelijk te onderhouden en te reinigen. 

Aluminium

Met een gemiddelde levensduur van 50 jaar en een uitstekende isolatiewaarde, is ook aluminium een interessante keuze voor zowel ramen als deuren. Het is een sterk, krasbestendig en recycleerbaar materiaal met een slanke en elegante uitstraling.

Premie-overzicht

 • Premie netbeheerder
  Voor hoogrendementsglas kan je een premie van de netbeheerder krijgen van 16 euro per vierkante meter. 
 • Overkoepelende renovatiepremie
  Als je zowel het glas als het buitenschrijnwerk vervangt en je woning minstens 30 jaar oud is, kan je 20% of zelfs 30% van je investering terugkrijgen.
 • Totaalrenovatiebonus
  Investeer je binnen de 5 jaar ook in andere energiebesparende maatregelen? Dan krijg je een extra bonus gaande van € 1250 bij 3 investeringen tot € 4750 bij 7 investeringen.
 • Verlaagde btw
  Verlaagd btw-tarief voor woningen ouder dan 10 jaar: 6% in plaats van 21%.

 

Veelgestelde vragen

+

De leverancier begeleidt je en geeft je info over hoe je de premie moet innen. Hij of zij zal je ook het juiste attest bezorgen.

+

Een netbeheerder is een onafhankelijk bedrijf dat een transportnetwerk voor energie beheert. Zo krijg jij gas, elektriciteit en warmte in huis. Wil je weten wie jouw netbeheerder is? Dat vind je op de website van de VREG: www.vreg.be.

+

De U-waarde is de isolatiewaarde van het constructiedeel, zoals het dak of de muur. Het geeft aan hoeveel warmte er per seconde en per vierkante meter verloren gaat als het temperatuurverschil tussen binnen en buiten 1°C is.

+

Een koudebrug is een zwakke plek in de buitenschil van je woning. Op deze plaatsen wordt de thermische isolatie onderbroken om een of andere reden. Koudebruggen zorgen typisch voor een hoop warmteverlies maar brengen ook condensatie, en dus schimmels, met zich mee. 

Ook geïnteresseerd in onze andere groepaankopen?