Onze webshop


Schrijf vrijblijvend in op
de groepaankoop

Spreek af met
de leverancier

Ontvang een offerte
mét unieke groepskorting

Beslis of je ingaat
op het voorstel of niet

Ik twijfelde al langer over het plaatsen van zonnepanelen op mijn dak. Aangezien ik onlangs ben verhuisd, ben ik mij toch meer gaan informeren en kwam uit op groepaankoop.be. Na een vlotte afspraak heb ik besloten me aan te sluiten bij de groepsaankoop en heb ik 700 euro kunnen besparen.

Martijn Dupont - zonnepanelen

Blij dat ik deze website gevonden heb. We wilden onze gevel extra laten isoleren en kregen dankzij Groepaankoop.be een offerte die 640 euro lager lag dan toen we bij dezelfde leverancier vorig jaar prijs vroegen.

Anke Spanhove - isolatie

Ik wou altijd zonnepanelen hebben maar ik kon het nooit echt verantwoorden. De verschillende voordelen die op de website van Groepaankoop stonden samen met het lagere kostprijsje heeft me echter overtuigd. Ik ben enorm blij met mijn aankoop, de werkmannen waren stipt en vriendelijk.

Kim Boddin - zonnepanelen

Ik wil al jaren afstappen van non-hernieuwbare energie maar het is er nooit van gekomen. Maar toen ik een advertentie zag van Groepaankoop heb ik het nog eens goed bekeken. De bespaarde kosten via groepaankoop (750 euro!!) was de doorslag. Nu draag ik ook mijn steentje bij voor het milieu!

Emmy Casier - zonnepanelen

Ik heb na de installatie nog een offerte van een ander bedrijf gekregen en die was wel 400 euro duurder!

Frank Eysackers - waterverzachter

Toen jullie aan de deur kwamen om de offerte samen te stellen werd ik goed geïnformeerd voor wat nu juist het beste is voor mijn huis. Jullie partner was zeer vriendelijk en heeft alle tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden. Topservice!

Estelle Vanhee - zonnepanelen

Mijn oude waterverzachter was aan vervanging toe na slechts 15 jaar. Via deze site heb ik een nieuwe kunnen kopen met heel wat korting! De installatie ging ook vlotter dan de laatste.

Simon Vandewalle - waterverzachter

Ik kwam een advertentie tegen op Facebook voor een groepsaankoop van dakisolatie. Omdat dit zonder verplichting tot aankoop was, heb ik mij hiervoor ingeschreven. Achteraf gezien ben ik hier heel tevreden mee. Ik heb uiteindelijk iets van 500 euro uitgespaard en ben tevreden over de werken.

Fredine Coppens - isolatie

Mijn broer zit al jaren te stoeffen over zijn zonnepanelen en dat hij bijna niets meer betaald voor zijn elektriciteit. Ik heb nooit de moeite gedaan maar ik heb deze site toch maar eens bekeken nadat ik een advertentie had gezien. Het bespaarde geld is een mooie bonus en de service was uitstekend.

Patrick Verstrepen - zonnepanelen

Tijdens het bouwen van ons rijhuis waren we op een paar onvoorziene kosten gevallen. Het budget begon wat krap te worden dus het geld dat we met Groepaankoop hebben uitgespaard bij het installeren van de zonnepanelen werd ten zeerste geapprecieerd. Dat was 800 euro die naar mijn droomkeuken kon!

Nele Sterkens - isolatie

Al onze glazen hadden kalkaanslag en de douchekop was ook compleet verkalkt. Onze loodgieter raadde aan om een waterverzachter te installeren. Via een suggestie van mijn schoonbroer heb ik Groepaankoop bekeken en ik kan niet gelukkiger zijn dat ik dit heb gedaan. Ik heb 200 euro uitgespaard en geen kalk meer!

Joke Herman - waterverzachters

Onze familie had een vrij hoog energieverbruik per maand. Wij overwogen de aankoop van zonnepanelen maar vonden geen enkel bedrijf dat voor ons het meest voordelig was voor groepsaankopen. Zo kwamen wij terecht bij de site groepaankoop.be en zagen we veel goede voordelen die perfect passen bij ons idee. Bedankt voor de goede service en de snelle installatie.

Krista Formesyn - zonnepanelen

Dankzij Groepaankoop.be bespaarde ik meer dan 1000 euro op de aankoop van mijn zonnepanelen. Dit was een hele meevaller en heeft ons doen beslissen om toch over te schakelen op zonne-energie!

Thomas Cornillie - zonnepanelen

De installatie is vlot verlopen, de werkers waren vriendelijk en alles was op tijd afgerond. Via Groepaankoop heb ik 350 euro bespaard, alle andere offertes waren telkens een pak duurder!

Pascale Jansens - zonnepanelen

Ik was al een tijdje opzoek naar zonnepanelen maar vond enkel maar enkelvoudige zonnepanelen en geen aanbiedingen voor groepsaankopen. Via facebook kwam ik groepaankoop.be tegen voor het aankopen van zonnepanelen. Een duidelijk afspraak maken met jullie was geen probleem!

Jos Deceuninck - zonnepanelen

Onze energiefacturen waren te hoog en een vriend raadde aan om onze isolatie te laten nakijken. Onze spouw was blijkbaar niet geïsoleerd en via Groepaankoop hebben we dit dan snel opgelost. De installatie ging snel en was enorm goedkoop vergeleken met alle andere bedrijven die we hebben gecontacteerd, dankzij de dubbele premies!

Jelle Stevens - isolatie