Een warmtepomp is een milieuvriendelijke en zuinige manier om je huis te verwarmen. De pomp haalt ongeveer 80% van haar energie uit aarde, grondwater en lucht. Die energie loopt via een warmtewisselaar naar de verwarmingsinstallatie. Er bestaan 4 soorten warmtepompen: water-waterwarmtepomp, lucht-waterwarmtepomp, aarde-waterwarmtepomp en lucht-luchtwarmtepomp (welke ook als airco kan worden gebruikt). De een is beter voor jouw huis geschikt dan de andere, dat hangt sterk af van omgevingsfactoren.
Met Groepaankoop heb je de kans deel te nemen aan een groepsaankoop van warmtepompen. De leverancier brengt je thuis een bezoek en berekent de offerte gebaseerd op jouw woning en verbruik. Natuurlijk zit de groepskorting van 12,5% verrekend in die offerte.
Bovendien geniet je van de volgende voordelen:
Interesse? Schrijf je dan hieronder vrijblijvend in. Binnenkort word je gecontacteerd voor een afspraak bij jou thuis. En dan beslis je nog zelf of het iets voor jou is.
Schrijf vrijblijvend in op
de groepaankoop
Spreek af met
de leverancier
Ontvang een offerte
mét unieke groepskorting
Beslis of je ingaat
op het voorstel of niet
Heel milieuvriendelijk
Warmtepompen halen hun energie alleen uit natuurlijke bronnen. Fossiele brandstoffen komen er niet aan te pas. Het verbruik ligt ook erg laag, zodat de CO2-uitstoot verwaarloosbaar is. Wil je helemaal niks van CO2 uitstoten? Koppel de pomp dan aan zonnepanelen of een andere vorm van hernieuwbare energie.
Lage energierekening
Per euro die je besteedt aan de warmtepomp, verdien je er 4 terug. Je bespaart 40 tot 50% op energiekosten en 75% van je gebruik is voortaan gratis.
Combinaties van verwarming mogelijk
Warmtepompen zijn makkelijk te combineren met vloer-, plafond- en muurverwarming. Bovendien warmen ze ook leiding- en zwembadwater op.
Lange levensduur
Een warmtepomp gaat gemiddeld 20 jaar mee, maar schrik niet als het er 30 worden. Tegen die tijd heb je je investering natuurlijk al lang terugverdiend.
Onderhoudsvriendelijk
Na de installatie kost een warmtepomp praktisch geen werk. Zo’n 2 keer per jaar check je best eens hoe het ermee gesteld is, dat is het dan ook.
Waardevermeerdering van je huis
Omdat warmtepompen zo weinig energie verbruiken, verandert het energielabel van je huis. De waarde van je woning schiet de hoogte in.
Constante temperatuur
Een warmtepomp zorgt dat je huis constant dezelfde temperatuur behoudt, zowel overdag als ’s nachts.
Subsidies
Je trekt heel hoge premies met de installatie van een warmtepomp.
Dubbele functie
Een warmtepomp kan je als verwarming én als airco instellen.
Premie-overzicht
Veelgestelde vragen
Ja, dat lukt perfect. Goed isoleren is natuurlijk wel altijd dé vereiste om zoveel mogelijk rendement te halen.
De eerste generatie warmtepompen liet wel wat van zich horen. Van de moderne exemplaren merk je niet meer dan van je diepvriezer.
Een omkeerbare warmtepomp kan dat inderdaad. Die is instelbaar als verwarming en als airco. Zowel lucht-lucht als lucht-watersystemen kan je als airco gebruiken bij zwoele temperaturen.
Normaal gezien vormt dat geen probleem. Laat wel even een vakman of -vrouw langskomen om de situatie te bekijken. Soms moeten de leidingen aangepast of heraangelegd worden.
Ook geïnteresseerd in onze andere groepaankopen?