Een warmtepompboiler is een milieuvriendelijke en zuinige manier om je huis te verwarmen. Vooral gezinnen die veel sanitair water verbruiken, halen een groot financieel voordeel uit hun warmtepompboiler. In vergelijking met klassieke boilers verbruikt het systeem tot 3 keer minder stroom. Je bespaart tot 75% op je energierekening. Daardoor heb je je investering in nog geen 5 jaar volledig terug. Nog een pluspunt is dat de boiler op duurzame energie werkt. Resultaat: een aangenaam warm huis dankzij gratis natuurlijke middelen én een energiefactuur waar je blij van wordt.

Het is duidelijk waarom dit soort boiler aan populariteit blijft winnen. Omdat zo veel mensen interesse tonen in het apparaat, besloot Groepaankoop een groepsaankoop te organiseren voor 4 hoogkwalitatieve warmtepompboilers: ETWH 180, ETWH 230E, TWH 200E en TWH 300E. De leverancier brengt je thuis een bezoek en berekent de offerte gebaseerd op jouw woning en voorkeur. Natuurlijk zit een groepskorting op jouw toestel: je betaalt maar liefst 12,50% minder

Bovendien geniet je van de volgende voordelen:

 • Premie van 400 euro
 • Energielabel A
 • Geen schadelijke CO2 uitstoot
 • 70% van uw jaarlijkse behoefte aan sanitair warmwater kan dankzij “gratis lucht” aangemaakt worden.
 • Aanpasbaar aan uw behoeften
 • Controleer van op afstand de werking
 • Jarenlange bescherming
 • Vereenvoudigd onderhoud
 • Werking met elk type water mogelijk

Interesse? Schrijf je dan hieronder vrijblijvend in. Binnenkort word je gecontacteerd voor een afspraak bij jou thuis. En dan beslis je nog zelf of het iets voor jou is.


Schrijf vrijblijvend in op
de groepaankoop

Spreek af met
de leverancier

Ontvang een offerte
mét unieke groepskorting

Beslis of je ingaat
op het voorstel of niet

Ja, ik ben geïnteresseerd!

De voordelen op een rijtje

Heel milieuvriendelijk

Warmtepompboilers halen hun energie alleen uit natuurlijke bronnen. Fossiele
brandstoffen komen er niet aan te pas. Het verbruik ligt ook erg laag, zodat de CO2-
uitstoot verwaarloosbaar is.

Lage energierekening

Per kilowattuur die je verbruikt, heb je 3,7 kilowattuur aan energiewinst. Een warmtepompboiler verbruikt 3 keer minder stroom dan een klassieke boiler. Je bespaart 70% op energiekosten, waardoor je je boiler in nog geen 5 jaar hebt terugverdiend.

Combinaties van verwarming mogelijk

Warmtepompen zijn makkelijk te combineren met een cv-ketel en zonnepanelen. Je kan het toestel ook aansluiten op zonnecollectoren. Zo wordt de nodige elektriciteit ook op een duurzame manier geleverd.

Makkelijk te plaatsen

Een warmtepompboiler is in een oogwenk geplaatst. Het enige wat je nodig hebt voor de aansluiting, is een stopcontact. Grote werken komen er dus zeker niet aan te pas.

Handig voor gezinnen met grote warmwaterbehoefte

De regel is: hoe meer verbruik van warm water, hoe financieel interessanter een warmtepompboiler is. Plus, je kan op verschillende plaatsen tegelijk water aftappen. In de boilervaten past een enorm volume water.

Premie-overzicht

 • Premie netbeheerder: Vanaf 2019 keert de netbeheerder een premie uit op elke aangekochte warmtepompboiler. Per woning of wooneenheid wordt 400 euro uitbetaald. Je krijgt maximum 40% van je energiefactuur terug.
 • Totaalrenovatiebonus: Als je minstens 3 premies van de netbeheerder aanvraagt (of minstens 2 premies combineert met een ventilatiesysteem) binnen een periode van 5 jaar én aan alle voorwaarden voldoet, dan krijgt u bovenop die premies van de netbeheerder nog een bonus. Hoe meer energiebesparende maatregelen u combineert, hoe hoger de bonus zal zijn.

 

 

 

Veelgestelde vragen

+

Ja, dat lukt perfect. Goed isoleren is natuurlijk wel altijd dé vereiste om zoveel mogelijk rendement te halen.

+

Nee, er wordt alleen energie uit lucht gehaald met de bedoeling om het leidingwater te verhitten. Een warmtepomp daarentegen kan wel als verwarming en airco ingesteld worden.

+

Normaal gezien vormt dat geen probleem. Het toestel werkt op elektriciteit, meer dan een stopcontact heb je niet nodig.

+

Een zonneboiler is een duurzaam en energiezuinig product dat leidingwater verwarmt met zonlicht. Of het voordeliger is dan een warmtepompboiler, hangt af van waar je precies naar op zoek bent.

Een zonneboiler is alleszins een grotere investering, terwijl het systeem je leidingwater maar voor maximum 60% kan verwarmen. Het is wel makkelijk plaatsbaar, hoewel je er zeker van moet zijn dat de boiler naar het zuiden gericht is. Daar valt het meeste zonlicht, en haal je dus het hoogste rendement. Al bij al is een zonneboiler toch een gezonde investering.

Ook geïnteresseerd in onze andere groepaankopen?