U WILT ALS INSTALLATEUR AAN EEN GROEPSAANKOOP DEELNEMEN!

U bereikt tienduizenden extra klanten met uw aanbieding.

Heeft u een interessante aanbieding die u graag met duizenden Vlamingen wil delen? Of wil u kunnen meebieden bij een groepsaankoop? Vul dan gerust het formulier in en wij contacteren u vrijblijvend voor meer informatie.


Aan de hand van bevragingen bij onze leden, weten wij precies welke producten of diensten in aanmerking komen voor een groepsaankoop. Hierop contacteren wij enkele bedrijven, die aan bepaalde criteria voldoen, om mee te bieden voor de groepsaankoop. Uw bedrijf kan hier ook bij zijn! U bereikt zo een groot aantal nieuwe klanten op korte tijd.


Wij vragen onze partner om met volgende zaken rekening te houden:

  • Bij een groepsaankoop moet het gaan over een kwalitatief aanbod. Dit aanbod heeft een sterk verlaagde prijs tegenover de prijs die consumenten doorgaans op de markt vinden.
  • Wij spreken mensen in heel Vlaanderen aan, de partner moet iedereen in Vlaanderen binnen een redelijke termijn (enkele weken) kunnen helpen bij de levering/installatie van zijn dienst of product. Hij moet dus over voldoende vertegenwoordigers/middelen beschikken om mensen telefonisch te contacteren, afspraken vast te leggen en offertes op te volgen.
  • De partner moet financieel solvabel zijn.

U hoeft bijna niets te doen!

Wij zorgen voor al de marketing en communicatie om de groepsaankoop met uw dienst/product in de markt te zetten. U bereikt zo tienduizenden potentiële klanten. Onze samenwerking is zeer eenvoudig en transparant.

Interesse? Vul het contactformulier in of stuur ons een mailtje met wat informatie over uw onderneming op info@groepaankoop.be. Wij contacteren u dan voor wat meer vrijblijvende informatie.

Tot binnenkort!

Ik wil graag meer info