Interesse om een groepaankoop voor jouw bedrijf te organiseren?

Vrouw die aan haar bureau aan het bellen is.

Een kwart van de Vlamingen koos vorig jaar voor een groepaankoop energie. Het concept om met meerdere mensen tegelijkertijd een product aan te kopen is nog nooit zo populair geweest als nu. Het ideale moment dus om ook met jouw dienst of product in een groepaankoop te stappen.

Consumenten sparen heel wat geld uit op grote investeringen en genieten van mooiere voordelen dan wanneer ze dezelfde kost zouden maken als individu. Als bedrijf is het dan weer de perfecte manier om oude modellen te liquideren of net om nieuwe producten en diensten te introduceren op de markt. Bovendien stijgt je verkoopvolume sterk, wat direct ook een gunstig resultaat heeft in de aankoopvoorwaarden bij je eigen fabrikant/verdeler.

Laat je klantenbestand en omzet sneller groeien, dankzij een groepaankoop.

Heb jij ook een interessante aanbieding die je wil delen met meer dan twee miljoen Vlaamse en meer dan een half miljoen Waalse potentiële klanten? Of wil je mee kunnen bieden bij een bestaande groepsaankoop? Vul dan zeker het formulier in en wij bezorgen je vrijblijvend meer informatie.

Wij kennen jouw klanten.

Door onze ervaring in het organiseren van groepaankopen en door bevragingen onder onze leden, weten we als geen ander welke producten en diensten in aanmerking komen voor een groepaankoop. Meer dan 325 000 consumenten (waarvan 90% eigenaar van een eigen woning) schreven zich de voorbije jaren in op een van onze groepaankopen.

U hoeft bijna niets te doen!

Wij zorgen voor alle marketing en communicatie om de groepaankoop van jouw dienst of product in de markt te zetten. Zo bereik je duizenden potentiële klanten. Onze samenwerking is zeer eenvoudig en transparant.


De consument schrijft
vrijblijvend in op
de groepaankoop

Jij ontvangt de
contactgegevens en
maakt een afspraak

Na je plaatsbezoek,
stel je een offerte op
mét unieke groepskorting

De consument
beslist of hij ingaat
op het voorstel of niet

Voor wat, hoort wat.

Om de groepaankoop te kunnen organiseren, moeten zowel jouw bedrijf als je product of dienst aan enkele voorwaarden voldoen. Maar daar krijg je natuurlijk ook heel wat voor terug.

Bij een groepaankoop verkoop je jouw product of dienst aan een sterk verlaagde prijs tegenover de prijs die consumenten doorgaans op de markt vinden. Wat je verliest aan marge, maak je ruim goed dankzij een verhoogde totaalomzet en een verkoopteam dat op volle toeren draait.

Wij spreken mensen in heel Vlaanderen en/of Wallonië aan. Dat wil dus zeggen dat er heel wat media-aandacht is voor jouw merk en bedrijf. Als partner moet je daarom wel iedereen binnen een redelijke termijn (enkele weken) kunnen verderhelpen. Je bedrijf moet dus voldoende vertegenwoordigers / middelen hebben om potentiële klanten telefonisch te contacteren, afspraken vast te leggen en offertes op te volgen.

Onze bezoekers zijn loyaal en komen vaak terug om deel te nemen aan een volgende groepaankoop. Wij willen hen uiteraard helpen bij het kiezen van een juiste leverancier. Daarom moet jouw bedrijf financieel gezond en solvabel zijn. We werken enkel samen met bedrijven die voldoen aan onze kwaliteitscriteria.

Benieuwd naar meer? Neem dan contact met ons op via het formulier.
Tot binnenkort!

Enkel van de lopende groepaankopen.